Vizitezi Timișoara în această vară? Nu uita costumul de baie!

Timișoara poate fi o destinație perfectă și pentru un city break de vară. Chiar dacă zona de vest a țării este una în care canicula se poate instala confortabil în lunile de vară, orașul are soluții. Unul dintre avantajele pe care vizitatorii Timișoarei îl au în sezonul de vară sunt piscinele. Așadar, atunci când temperaturile devin insuportabile, găsești cu ușurință o oază de răcoare și de relaxare.

Orașul se poate lăuda cu o serie de ștranduri mai mari sau mai mici, unele în care distracția este la ea acasă, altele ideale pentru relaxare, în timp ce altele propun bazine interactive pentru copii. Timișoara are câteva ștranduri consacrate la care se adaugă piscinele private deschise în diferite locații din oraș. Acestea din urmă sunt perfecte pentru o zi de liniște și relaxare.

Ștrandurile mari

Aceste ștranduri sunt unele cu tradiție în oraș și se regăsesc în diferite zone, astfel încât vizitatorul sau localnicul dornic de o baie răcoritoare să aibă acces ușor indiferent unde ar sta.

Așadar, avem în zona centrală, Ștrandul Termal, poziționat pe malul Begăi, vis-a-vis de Parcul Copiilor. Aici este o piscină generoasă, iar locurile de plajă sunt, și ele, destule pentru toată lumea.

În zona de sud a orașului avem mai multe posibilități: Ștrandul Heaven, Ștrandul NoName sau Ștrandul Lemon. Primele două locații sunt recomandate celor care caută o zi de distracție, deși Ștrandul Heaven are și o piscină generoasă pentru copii.

În zona de est este Ștrandul UMT. Generos ca suprafață, aici este o piscină mare în care se poate înota în voie. Această locație poate fi perfectă și pentru o zi la piscină în familie, copii având destule atracții care să le întrețină distracția.

Piscine private

În ultima vreme, o serie de pensiuni și hoteluri din oraș, dotate cu piscine exterioare, le deschid și celor care nu sunt cazați în camerele lor. De obicei, aceste locații sunt liniștite, cu muzică în surdină, iar masa se poate servi în restaurantul pensiunii sau al hotelului.  Pentru a găsi o astfel de piscină este necesară puțină documentare, dar acest lucru face parte din experiența de vizitare și de descoperire a unui oraș.

Astfel de piscine se regăsesc și în localitățile limitrofe. Pe lângă liniște, în aceste locații te vei putea bucura și de un cadru natural mai plăcut.

Succes la documentare și ședere plăcută în Timișoara!

phone-squarethumbs-upwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram