Malurile Begăi

Timișoara are o serie de parcuri care se întind frumos pe malurile Begăi. Așa că, în zilele frumoase, din orice anotimp, o plimbare prin aceste parcuri este recomandată pentru a mai scăpa puțin de forfota străzilor pietonale din zona centrală. În cazul în care ai nevoie de puțin răgaz, în parcuri vei găsi spații în care te poți relaxa în liniște. De asemenea găsești terase cochete cu vedere către apă.

De asemenea, poți face o plimbare cu vaporetto și să descoperi Timișoara altfel, navigând domol pe toată lungimea canalului. Astfel vei avea ocazia să descoperi mai mult decât zona centrală și vei putea lua mai bine pulsul acestui oraș.

Poți explora malurile Begăi și pe două roți. Sunt amenajate piste de biciclete care urmăresc râul până la granița cu Serbia. Așa că, dacă te pasionează o pedalare mai lungă, o excursie pe traseul de pe malurile Begăi este o experiență interesantă.

phone-squarethumbs-upwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram