Proximitatea față de unități medicale importante, un avantaj important pentru clienții Diamond Residence

Potențialul turistic al Timișoarei este doare unul dintre punctele de atracție ale orașului. Un alt aspect esențial care determină vizitarea orașului de pe Bega sunt serviciile medicale pe care le oferă. În zona centrală sunt poziționate o serie de spitale, ceea ce face din oferta de locuri de cazare una foarte importantă.

O dată cu pandemia și cu restricționarea accesului în spitale a aparținătorilor a făcut ca importanța facilităților de cazare să fie una și mai însemnată. Frecvent, în apartamentele noastre primim cereri de cazare din partea celor care își însoțesc apropiații pentru rezolvarea unor probleme medicale.

Maternitatea Odobescu este poziționată în apropierea apartamentelor noastre, așa că, însoțitorii pot răspunde imediat în cazul în care pacienta le solicită ceva. Am găzduit în repetate rânduri familiile mămicilor care urmau să nască și veneau din afara orașului. Facilitățile noastre de cazare au asigurat condițiile optime atât din perspectiva confortului și a dotărilor, dar mai ales a celor câteva minute de mers pe jos până la maternitate. Astfel, orele de vizită puteau fi exploatate la maximum, cel puțin atunci când contextul pandemic permitea aceste vizite ale familiei.

Spitalul CFR este o altă unitate medicală importantă a Timișoarei. Aici se regăsesc cea mai mare parte a specialităților medicale, așa că, numărul pacienților este unul semnificativ. Distanța extrem de mică între apartamentele noastre și spital îi determină pe pacienții care nu au nevoie de internare și au nevoie doar de investigații de rutină să se cazeze la noi pentru câteva zile, până la finalizarea investigațiilor. Bineînțeles, rezolvarea problemelor medicale poate fi completată de o vizită a zonei Pieței Maria, dar și celorlalte piețe centrale ale orașului. Chiar și o plimbare pe malurile Begăi poate avea un efect reconfortant, indiferent de anotimp.

Diamond Residence propune apartamente în regim hotelier dotate și utilate pentru confortul deplin al oaspeților noștri. Fiecare apartament este prevăzut cu o chicinetă utilată, așa că permite prepararea mâncării în casă, ceea ce poate economisi timp esențial celor care își însoțesc persoanele dragi la intervenții și investigații medicale.

phone-squarethumbs-upwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram